​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tlf.: 2679 0075

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi er eksperter i sildebensgulve

Overvejer du at få lagt sildegulve i din bolig? Vi har mange års erfaring i at lægge gulve med det klassiske og sofistikerede sildebensmønster, og vi kan hjælpe dig med at finde frem til det udtryk, der passer til netop dit hjem. Vi kører ud til tilfredse kunder over hele nordsjælland.

Sildebensgulve kan lægges med flere trætyper, og vi rådgiver gerne om, hvilken type, der passer bedst til dine behov og stilønsker. Et parketgulv i sildebensmønster holder i generationer, når det fremstilles af kvalitetstræ. Vi bruger ege- eller douglastræ fra familievirksomheden Dinesen, hvor hver enkelt planke er omhyggeligt udvalgt og behandlet med den største ekspertise.

Hver eneste dag i fire generationer har livet hos Dinesen drejet sig om træ i den bedste kvalitet og godt håndværk. Respekten for naturen er nedarvet fra fædre til sønner, som alle er vokset op på det gamle savværk og har videreført familiens passion for træ. Då får derfor sildebensgulve af bedste kvalitet.

Sildebensgulve giver liv til stuen

Fra historiske balsale til moderne stuer er sildebensgulve en klassiker, som tilføjer liv og elegance til et lokale. Kombinationen af det smukke, livfulde mønster og træets naturlige årer, giver et unikt udtryk, som mange designere og arkitekter dyrker. Sildebensgulve er kvalitetshåndværk udført i naturmaterialer i ordets bedste betydning. 

Kontakt JT Gulvservice

Ring på tlf. 26 79 00 75 for at høre mere om sildebensgulve eller få et tilbud. Du kan også sende en mail på jt@baske.dk eller skrive til os via vores kontaktformular.

​​

Ny hjemmeside
15-05-2015
Vi har fået ny hjemmeside, som er lavet i samarbejde med Danaweb A/S.
Læs hele nyheden

​Besøg vores Facebook:

Dinesen Floor Service

Klovtoftvej 2

6630 Rødding

Telefon: 26 79 00 75

Cvr: 25433157

info@dinesenservice.com

Dinesen Floor Service

Klovtoftvej 2

6630 Rødding

Tlf.: 26 79 00 75
CVR: 25433157

info@dinesenservice.com