​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tlf.: 2679 0075

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Plankegulve med et smukt og naturligt udtryk

Ønsker du et smukt gulv, der holder i generationer? Vi arbejder med plankegulve af højeste kvalitet fra den familiedrevne virksomhed Dinesen. Vi har mange års erfaring med at lægge og behandle plankegulve i hele Nordsjælland, og vi tilbyder naturligvis kvalificeret vejledning om, hvilke træsorter, du skal vælge til dine plankegulve.

Vores leverandør har mere end 115 års erfaring med fremstillingen af plankerne og arbejder med kvalitetstræ som eg eller douglas. Et plankegulv er et naturprodukt, hvor træets naturlige udtryk dyrkes. De plankegulve, vi lægger, tager altid udgangspunkt i råtræet, og hver enkelt stamme bliver til unikke planker i flere forskellige dimensioner for at få den allerbedste udnyttelse.

Historie er en del af charmen ved plankegulve

Når du får lagt plankegulve af os, kan du være sikker på, at der er tale om kvalitetsplanker med høj finish. Hver eneste planke bliver kontrolleret mange gange i løbet af fremstillingen for at sikre kompromisløs kvalitet. Faktisk kommer plankerne gennem mindst 20 hænder på den lange vej gennem produktionen. Det sikrer, at det færdige plankegulv kombinerer det naturlige udtryk med holdbarhed og en lækker, glat overflade.

Kontakt os

Når vi har lagt plankegulve, tilbyder vi den efterbehandling, der passer bedst til udtrykket og funktionen i dit hjem.​

Ring på tlf. 26 79 00 75 og få en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Du kan også sende en mail på jt@baske.dk eller skrive til os via vores kontaktformular.

Ny hjemmeside
15-05-2015
Vi har fået ny hjemmeside, som er lavet i samarbejde med Danaweb A/S.
Læs hele nyheden

​Besøg vores Facebook:

Dinesen Floor Service

Klovtoftvej 2

6630 Rødding

Telefon: 26 79 00 75

Cvr: 25433157

info@dinesenservice.com

Dinesen Floor Service

Klovtoftvej 2

6630 Rødding

Tlf.: 26 79 00 75
CVR: 25433157

info@dinesenservice.com