​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tlf.: 2679 0075

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Egetræsgulve af højeste kvalitet

Ønsker du et klassisk egetræsgulv, der holder i generationer? Vi har mange års erfaring med at lægge og behandle egetræsgulve i hele Nordsjælland, og vi tilbyder kvalificeret vejledning om planketyper og stil. Vi arbejder med plankegulve af højeste kvalitet fra den familiedrevne virksomhed Dinesen, som i mere end 115 år har specialiseret sig i kvalitetstræ.

I egetræsgulve fra Dinesen har hver planke gennemgået en skånsom behandling og omhyggelig kvalitetskontrol, hvor den har været gennem 20 hænder, før den glat og færdig bliver en naturlig del af din bolig.

Flot personlighed i egetræsgulve

Vi sætter en ære i at lægge egetræsgulve, hvor træets personlighed respekteres og er bevaret. Egetræer er altid en oplevelse, når man møder dem i naturen. De har personlighed som ingen anden trætype. Egetræsgulve fra Dinesen er behandlet skånsomt med respekt for de naturlige årer og knaster, så træets unikke udtryk dyrkes. Gulvplankerne tager altid udgangspunkt i råtræet, og der er taget omhyggeligt hånd om knasterne for at sikre plankens kvalitet. Hvis der er behov for det, bliver de repareret eller skiftet ud.

Råtræ fra op til 200 år gamle egetræer giver planker i den allerbedste kvalitet. Kvaliteten gælder alle varianter af planker, der afhængig af knastindhold og dimensioner kan anvendes til at skabe egetræsgulve med vidt forskellige udtryk. 

Kontakt os

Ring og hør mere om, hvilke typer af egetræsgulve, vi tilbyder på telefon 26 79 00 75. Du kan også sende en mail på jt@baske.dk eller skrive til os via vores kontaktformular.

Ny hjemmeside
15-05-2015
Vi har fået ny hjemmeside, som er lavet i samarbejde med Danaweb A/S.
Læs hele nyheden

​Besøg vores Facebook:

Dinesen Floor Service

Klovtoftvej 2

6630 Rødding

Telefon: 26 79 00 75

Cvr: 25433157

info@dinesenservice.com

Dinesen Floor Service

Klovtoftvej 2

6630 Rødding

Tlf.: 26 79 00 75
CVR: 25433157

info@dinesenservice.com