​Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på tlf.: 2679 0075

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Naturligt og stilrent udtryk med douglas gulve

Ønsker du at opbygge dit hjem omkring naturmaterialer af høj kvalitet, er douglas gulve fra Din​esen et godt bud. Vi lægger og behandler douglas gulve i hele Nordsjælland, og kan rådgive dig om, hvordan vi bedst understreger arkitekturen med de unikke planker.

Fordelene ved at få lagt gulve af douglas træ er mange. Holdbarheden og de særdeles smukke åremønstre i træet nævnes ofte. Noget andet er, at de store dimensioner tillader os at arbejde med mange forskellige former og udtryk, og douglas gulve kan derfor tilpasses stilen i dit hjem. Hele længder kan være et godt valg, hvis der tænkes i rene linjer, enkelhed og minimalisme, mens faldende længder er oplagte, når der skal skabes en flydende overgang mellem flere rum.

Douglas gulve fra 80 til 120 år gamle træer

Historien i træerne er en del af charmen ved douglas gulve. Træer, der er mellem 80 og 120 år gamle, tilfører en naturlig elegance. Ud over plankernes forskellighed i varianter og dimensioner har hver planke sit eget unikke fingeraftryk i form af smukke åretegninger. Det giver et utal af muligheder for at sætte et personligt præg på dit projekt.

Kontakt JT Gulvsservice

Alle douglas gulve fra Dinesen udvælges og behandles med stor omhyggelighed, og hver enkelt planke kommer gennem 20 hænder på sin vej gennem produktionen for at sikre kvaliteten. 

Ring på tlf. 26 79 00 75 og få en snak om, hvad vi kan hjælpe dig med. Du kan også sende en mail på jt@baske.dk eller skrive til os via vores kontaktformular

Ny hjemmeside
15-05-2015
Vi har fået ny hjemmeside, som er lavet i samarbejde med Danaweb A/S.
Læs hele nyheden

​Besøg vores Facebook:

Dinesen Floor Service

Klovtoftvej 2

6630 Rødding

Telefon: 26 79 00 75

Cvr: 25433157

info@dinesenservice.com

Dinesen Floor Service

Klovtoftvej 2

6630 Rødding

Tlf.: 26 79 00 75
CVR: 25433157

info@dinesenservice.com